További programjaink

Amit nyújtunk

Segítséget nyújtunk a környező országok útjainak csodáinak megismeréséhez. Mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a természet, a természet szeretete, annak megismerése, megóvása. A természetjárás ma már nem csak gyalog lehetséges, hanem Motoron vagy akár egy Hószánon, Quadon ülve is megtehetjük. Így természet közelből csodálhatjuk meg az elénk táruló varázslatos hegyeket, szerpentineket, tengerpartokat.

  • a természet és a motorsport szeretete
  • inspirációt, kreativitás,
  • problémamegoldó készség
  • közösségteremtő hozzáállás, egymás segítése
Erdélyben

Hószán túra

Motorosszán túráink lebonyolításához a megközelítés szempontjából ideális és hóbiztos helyszínt választottunk. Hatalmas hegyek, óriási fenyőerdők, megfagyott vízesések, szikla szirteken található jégcsapfalak és csodálatos hófödte fennsíkok biztosítanak ideális túraútvonalakat. Mindez a Magyar határtól mindössze 80 km-re a Bihari hegyek közt található.

További információ: hoszan.hu

hoszan
quad
Hegyen-völgyön

Quadtúra

Quad túráink lebonyolításához mindig olyan helyszínt választunk, ahol az útvonalak és a körülmények erre alkalmasak. Magyarországi túráinkat szentendrei bázisunkon, 3 pályán és több útvonalon bonyolítjuk. Hosszabb túráinkat Erdélyben és a nógrádi erdőkben szervezzük, ami bővelkedik kihívásokban, sivatagi körülményekben, dagonyákban, patakokban és erdei utakban.

További információ: quadhungary.hu

Balatonon

Balatoni hajózás

Szél, víz, napsütés egy hullámokon ringatózó vitorlás, máris kész a mérhetetlen nyugalom. Ha szereted a vizet és nem félsz egy kis széltől, csatlakozz hozzánk Balatonfenyvesen és csodáld meg velünk a Balaton nyugati medencéjének legszebb részét. Kabinos, Feeling 720-as vitorlásunk gondoskodik az igazi élmény megélésében.

További információ: Fenyvessailing fb oldal

hajozas