Rólunk

Rólunk

Gyerekkorom óta vonzódom a motorozáshoz, 2 évesen már közelebbi kapcsolatba kerültem egy 350-es Jáva forró kipufogójával, a motorokhoz való ragaszkodás azóta is megmaradt. Első saját motoromat, egy Verhovinát, nagyapámtól kaptam egy szatyorban, összeszerelés után a Mecsek erdeit jártam vele. Később a köbcentik, a lóerők és a tapasztalatok egyre csak nőttek. A teljesség igénye nélkül igyekeztem minden típust és márkát megismerni, míg egy dealer találkozó alkalmával volt lehetőségem a KTM gyárban kipróbálni a márka új modelljeit. Az élmények hatására a narancsszínű KTM-ek mindig központi szerepet töltöttek be az életemben és munkáim során. Ezért esett túravezetőként a választásom a mostani motoromra is, egy KTM 1290 Adventure „SAS”-ra.

 

Gyermekkoromban sokat utaztam a szüleimmel az országban. Az autó, a busz, vagy a vonat ablakából mindig az út melletti földutakat kémleltem és azon gondolkodtam, mennyire jó lehetne itt „valamivel” menni, ugratni, dagonyázni a sárban. Egy alkalommal, 25 évvel később egy quad túra vezetése közben a földút mellett haladó, egy a buszban ülő kisfiú tekintetével találtam szemben magam. Ekkor tudatosult bennem, hogy ott vagyok, ahol lennem kell!

 

A „hivatásszerű” túraszervezést 2005 novemberében kezdtem el, quad túrák szervezésén belül, a „Dagonyaklub” megalapításával. Az azóta eltelt idő alatt a kezdő maroknyi csapatunk országos hálózattá nőte ki magát. Sokan ma már nem gurulnak velünk, de a természet szeretete és a barátságok megmaradtak. Hószánokkal 2008-ban találkoztam először havas körülmények között, szerelem lett első látásra. A Snow & Mud Adventures keretein belül 2014 óta szervezem a havas élmény túrákat a Bihari hegyekben, télen a tavaszt váró motoros társaknak. Barátaim, ügyfeleim unszolására ROADRIDE néven 2022-től motoros élmény túrák szervezése is felkerült repertoáromba.

 

Tevékenységünk fókuszában az ügyfél áll. Arra törekszünk, hogy vendégeink magas színvonalú és a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. Túravezetőként fő célom, hogy mindenki megkapja azt az élményt és adrenalin adagot, amit saját határain belül elvár egy extrém programtól. Tarts velünk a környező hegyek és szerpentinek meghódításában. Élvezd, a hegyek, völgyek és a tenger csodálatos látványát és kristálytiszta levegőjét. Várunk téged is, hogy egy nem mindennapi és felejthetetlen kalanddal ajándékozhassuk meg.

rolunk

Amit nyújtunk

Segítséget nyújtunk a környező országok útjainak csodáinak megismeréséhez. Mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a természet, a természet szeretete, annak megismerése, megóvása. A természetjárás ma már nem csak gyalog lehetséges, hanem Motoron vagy akár egy Hószánon, Quadon ülve is megtehetjük. Így természet közelből csodálhatjuk meg az elénk táruló varázslatos hegyeket, szerpentineket, tengerpartokat.

  • a természet és a motorsport szeretete
  • inspirációt, kreativitás,
  • problémamegoldó készség
  • közösségteremtő hozzáállás, egymás segítése

Csapatunk

Cintu

Cintu

Fp

Hoszan

Gerhardt

Gerhardt